Elviras enastående TV-insats och Lisas fajt om en trumpinne, eller stock som det heter...

Vi tänkte att vi skulle ta en tripp till för två dagar sedan.
Det började med popcirkus, Elvira och Sara var där lite extratidigt för de skulle prata med Per Siding Larsen så han skulle känna igen Elvira under sändning. Han var väldans trevlig!
Vi fick veta att vi skulle ställa oss längst fram. Tänk, att trots att vi inte ens försöker, så är det ändå alltid där vi hamnar...

Popcirkus var okej. Elvira var ofokuserad. Lisa var glad över Björn-plektrumet och trumstocken. TV-insatsen är suddig i minnet.. Elvira tänker inte kolla på reprisen, haha.
Fånigt egentligen att haka upp sig på en så liten sak som en fråga i TV, men men..

För att få trumpinnen började Lisa typ fajtas med en tjej från Österrike. Tjejen, Monica blev ledsen och Elvira tänkte vara lite snäll så hon bjöd in Monica och hennes två tyska vänner på Mandos Release-party! De blev glada :)

Vi kom typ samtidigt som Mandosarna själva, och efter ett tag kom Kalle, Victor och Kristian från Sugarplum Fairy. Flera på plats var bla. Molotov Jive, Markus Krunegård, Sahara Hotnights, Those Dancing Days, Johnossi och Marcus Fagervall. Allt var väldigt lyckat. Mandos gig var skitbra, och kvällen blev väldigt lyckad! Nu har Elvira festat med Sveriges musikelit, liiiite coolt faktiskt!

Elvira tog typ inga bilder förutom denna, lite kul att både Kalle och Vic är med ;)Kommentarer
Postat av: Celine

Haha.. Monica! Jag hade chattat med henne på MD en del innan, och sen träffade vi på henne där. Hon stod och väntade med oss vid personalingången typ skitlänge (misstänker att hon försökte följa med in) :p Det var elfte gången hon såg Mando och alla dom kände igen henne.. jag såg när hon slogs om något i publiken och sa "fucking asshole" eller nått när hon inte fick det xD Haha.

Men nää fy vad jag hade velat vara med på efterfesten! Man blir ju lite halvsur när Kenza kan komma in, som är 17 och det iallafall är okej..Oj, nu blev det långt. Men iallafall, det var trevligt att träffa dig :D Och jag har sett reprisen, det ser skitbra ut! Så den borde du kolla på tycker jag :-)

2009-02-14 @ 09:46:09
URL: http://ceeline.blogg.se/
Postat av: Celine

Ja.. fast jag vet å andra sidan inte om reklam från henne kan räknas som något bra xD Haha.

Hahha, ja :D Skulle jag få säga någon fråga i direktsändning skulle jag fan börja stamma! Hah ;) Ja.. det var helt sjukt! Och så fort vi trodde de hade åkt upp med hissen började vi skrika allt vi hade, och sen.. märkte vi att hissen inte hade åkt upp än. HAHA xD

2009-02-14 @ 13:16:30
URL: http://ceeline.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej!Coolt..Hur kom ni in på releasefesten? Var det många fans där?

2009-02-19 @ 16:23:51
Postat av: Elvira och Lisa

Lisa: Det var bara Elvira som kom in. Hon är president över street team uniten i Stockholm så hon fick bjuda in ett gäng över 18. Det var 9 fans där, resten var vänner :)

2009-02-19 @ 19:52:47
URL: http://katjakajochbentebent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0