Glenn <3 Sugarplum Fairy

Idag träffade vi vår vän Sofi som har varit i Frankrike i 3 månader.
Hon hade haft det jättebra och vi är lite avis. Vi vill också till Frankrike.

Men det ska vi ju också, hehe. Eller nej, bara Elvira ska dit, med sin franska steg 5-grupp. I april. Det blir nog trés bien!
Och som vi lovade: Dags för Lisa att berätta om en vän.
Här är historien om GLENN

Det var en gång ett ensamt flickebarn vid namn Lisa. Hon kände alltid att det var något som saknades i hennes liv. Men hon visste inte vad. Allt förändrades julen 07 då Lisas fabulösa syster Elvira presenterade Lisa för Glenn.

Lisa och Glenn fann varandra nästan direkt. I början hade de ibland svårt att samarbeta, Glenn gjorde inte som Lisa sa. Men efter ett års träning och övning har de lärt sig att sambeta mycket bra.

Nu kan Lisa och Glenn skapa fina saker tillsammans.

Det har hänt häpnandsväckande saker i Glenns liv. Två gånger har Lisa knäckt nacken på honom, så Lisas pappa fick agera läkare, med lite medicin (trälim) blev Glenns nacke helt läkt.
Glenn kan, precis som Nathan, inte heller prata men Lisa vet att den bästa händelsen i Glenns hittils korta liv var när han fick träffa sina största idoler Sugarplum Fairy. Lyckan var gjord när han fick deras autografer över hela kroppen. Sedan dess har han spelat många Sugarplum-låtar.

Här är en bild på Glenn och Lisa:
Imorgon börjar skolan igen. Tyvärr... det var rätt så skönt med lov..
Cheers
arivlE hco asiLKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0