Snart Student!

För att fira sommaren, så öser vi på med lite Robert Doisneau.
Han är världsbäst. Illustrarar mycket fint vår favvo-stad, Paris.
Paris, som vi kommer tillbaka till.

BisouRamlar på bröllop och music at the moment!


På måndag är det Elviras skiva och DET, det ska bli kul!

Just nu, lyssnar vi på:

1. The Maccabees nya album Wall of Arms. Helt sjukt otroligt grymt! LYSSNA! Det kom till Spotify i veckan.2. Peter Doherty. För att han är helt underbar.3. MGMT. För att det är PARTY!5. Håkan Hellström - För att nu är det SOMMAR!!!

6. She & Him. För att vi upptäckte Zooey Dechanels band lite senare än alla andra. Riktig mysmusik.Det var det vi hade på hjärtat typ. Snart är skolan slut. Då är det fest med bra samvete :)

KramisSnartSnart

Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

 

 

Och tiden går. Skolan har inte slutat ännu. Men om två dagar kommer allt att kännas lite bättre. Då är det riktigt nära.
Ikväll har Lisa bal, Elvira ska skriva en rapport tills fingrarna går sönder. På onsdag ska Elvira och vänner försöka se Lars trots 20-årsgränsen. Kram E o L


Naaaaaaaaaaaw!

Det här är typ det gulligaste på länge.
Vi vill ha ett fransk litet barn med en sån här fantasi!
Titta och njut :)Just don't...

Lady don't you fall backwards
Come on fall into my arms

Vi lyssnar på Peter Dohertys låt Don't you fall backwards om och om och om igen.

För en fin version tryck här.


New Generation Festival

Vi har biljetter och ska dit! Men det började för tre och en halv timma sen. Hahaha. Väldigt olikt oss att inte köa, men nu är det så att vi orkar inte se en massa dåliga band i väntan på de bästa, det vill säga Molotov Jive och Sugarplum Fairy.

Vi går typ nu,, ska äta lite först.
Tittut.och sen en bild på en vi älskar...i sommar Luke då jääklar!

Sommarplaner och musiktips

Vi är nog lite galna, och speciellt Elvira. Hon har precis anmält sig till en sommarkurs i matte. Det värsta är att hon ser fram emot det. Men det säger man ju inte högt så shh..

Sommaren 2009 har goda utsikter att bli världens bästa sommar.

Nu ska vi tipsa om två saker:

1) Mikas nya EP! Vi har alltid älskat Mika och efter att ha spelat sönder Life in Cartoon Motion ser vi fram emot detta! Provlyssna på två låtar här.2) En jättebra kanadesnisk tjej som sjunger finaste sångerna på franska. Lite som en blanding av Håkan, Hello saferide och Miss Li, fast på franska.. Kolla Coeur de Pirates här.Det var allt den här morgonen. Ha en fin sommardag!
E o L

Fuck you it's over.

Lisa springer iväg på teaterrep. Elvira testar sin franska viola som kanske är hennes egna väldigt snart. Den doftar franskt.
I ipoden spelas The Maccabees, Håkan och Peter Doherty flitigt.

Skolböckerna ger oss dåligt samvete. Snart, Snart är det slut på eländet och då ska vi fira.

I helgen är det New Generation Festival.. vi måste börja tagga.


Carl Barat till P&L, vilket förklarar allt.

Dagen har varit dålig.
Lisa skrev np i matte, Elvira klottrade låttexter i sin bok på fysiklektionen.

Men sen kom ett litet sms som sa att Carl Barat kommer till P&L! Och jaaaa Jaaa JAAAAAAA!!!!
Carl+Peter = <3<3<3<3

+

      =


Kärlek! <3<3<3<3

Och Glasvegaskonserten var finfin.. den berättar vi mer om när vi får lite pics. Nu ska vi hata världen, koka lite te, lyssna på sommarmusik, längta bort, och sämst av allt: plugga!

Pussisar
E o L

Vill inte Vill inte Vill inte

Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte Vill inte...

...gå till skolan idag igen...Mja.. så känner vi nu. En liten månad till avslutning och studenten. Mycket kul händer, men även en del mindre roliga saker som prov, tal och inlämningar och annat skit.
Men efter den 4 juni är det slut med sånt FOREVER!!
Eller juste... sen börjar ju Elvira på KTH, där rök det.
KrisKrisKris.

Får vi skryta?

We went backstage with Glasvegas.. tralalalalaaaa :)

RSS 2.0